Familien Aasmundsen's blogg

Familien Aasmundsen's blogg

Velkommen til vårt lille hjørne på nettet :-)

Her vil vi prøve å holde venner og familie oppdatert om livet i Trondheim med bilder og tekst.

Da er det blitt April.

Familien AasmundsenPosted by Odd Erik Aasmundsen Mon, April 02, 2012 17:59:40
Og da er det vel på tide å legge ut noen nye bilder.

HDR bilde tatt 1.April.

Må si at jeg har fått en smulle dilla på foto om dagen. Jeg har til og med blitt med i en fotoklubb. Så da er håpet at en kan bli sånn passe god til å ta bilder etterhvert. Og kanskje dukker det opp flere bider her ettehvert smiley

  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post109

Fotball avslutning med bowling

Familien AasmundsenPosted by Odd Erik Aasmundsen Fri, November 04, 2011 00:21:05
I dag var det avslutning av fotball året 2011 for Magnus og Co. Avslutningen ble holdt på Dora med bowling og pizza.

  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post106

Da er høsten allerede her

Familien AasmundsenPosted by Odd Erik Aasmundsen Mon, October 17, 2011 18:22:20
Gutta og jeg lekte oss litt ute med kameraet i dag. Mads tar bildene med fjernkontroll.


  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post105

Sommerbesøk fra Porsgrunn

Familien AasmundsenPosted by Odd Erik Aasmundsen Sun, July 17, 2011 12:56:23
I helgen har Willy, Elias, Alida og Tiko vært på besøk i Trøndelag på vei til Onøya. Og da sier det seg selv at onkel må ta noen bilder av nevøen og niesen sin. Her har dere en smakebit smiley


Og ang. pingvinen og isbjørnen: Det var et resultat av Bjørn's dirty mind smiley Men heldigvis lever de på hver sin pol, så langt unna hverandre som overhode mulig.

  • Comments(1)//blog.aasmundsen.org/#post103

Ny jobb, og lønningspils

Venner og familiePosted by Odd Erik Aasmundsen Sun, July 17, 2011 12:23:56
Da er jeg endelig ferdig med vernepleier utdanningen. Og morsomt nok dukket det opp flere jobb tilbud. Men jeg valgte å bli i det bofellesskapet der jeg har jobbet i to år nå. Men nå har jeg fått 100% fast stilling som Vernepleier smiley Og for å feire dette inviterte jeg til lønningspils under partytelt på Moholt. Og vi hadde selvfølgelig bestilt fint vær. Det ble en kjempe koselig kveld som endte med bytur.


Nå gjenstår det bare å se om andre tar opp stafettpinnen og inviterer til ny lønningspils smiley

  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post102

Flere bilder fra Brubakken

Familien AasmundsenPosted by Odd Erik Aasmundsen Sun, July 17, 2011 11:53:18
Nå er det bare få dager til vi skal tilbake til Brubakken. Og denne gangen skal gutta bli med. Nå gleder vi oss veldig til gutta kommer hjem i morgen, etter å ha vært hos mamma i 4 uker. Og de to siste ukene har de vært i Spania. Men i morgen kommer de til pappa og Kristina, og da har Magnus bursdag smiley Han blir allerede 8 ÅR!!! Tida flyr avgårde. Men først noen bilder fra Brubakken.


  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post101

Så mange inntrykk

FerieturerPosted by Odd Erik Aasmundsen Thu, December 16, 2010 13:23:40
På vei inn til landing fikk vi se Manhattan, Empire State building og Frihetsgudinnen, som forresten så knøttliten ut. Men det som fasinerte meg mest ved landingen var motorveien vi så. Jeg har aldri sett så mange amerikanske trailere før, fikk jo nesten litt "Smokey and the Bandit" følelse her.


Vi landet forøvrig også en og en halv time tidligere enn det vi skulle pga medvind! Som visstnok var ny rekord. På vei inn til New York tok vi en Shuttle. Det var en minibuss som leverte til forskjellige hoteller i byen. Men herregud for en kjøretur! Bånn gass, på kryss og tvers av filer, tuting og sniking. Og etter å ha kjørt på motorvei her borte så kan jeg nesten ikke klage på veistandarden hjemme i Norge. Det ble sykt "bumpy ride".


På hotellet stod det to karer klar til å ta med koffertene våre inn på rommet vårt. Litt overraskende der og da. Jeg hadde jo ikke funnet ut av hvor mye en burde tipse.... Hehe. Men han så nå fornøyd ut.

Det første vi gjorde var å gå på en matbutikk rundt hjørnet. Det var jo så sykt mye vi hadde lyst til å smake på. Så vi hamstret litt så vi kunne ha litt mat og snacks liggende på hotellet.


Etter handleturen gikk vi en tur til Rockefeller center for å se på den norske grana. Det var helt rått. Jeg bare digger jul i NY. Alt er stort og voldsomt. Lys showet var også en super opplevelse. Jeg gleder meg allerede sykt til neste dag.


Hotellrommet var iskaldt da vi skulle legge oss. Så da skrudde Odd Erik opp varmen. Men fy pokker å varmt det ble i natt!!!! Ble tropenatt i NY i desember! Så klokka 0600 måtte jeg bare stå opp for å ta en kald dusj. Så nå ligger jeg her og titter litt på TV og skriver litt her mens Kristina ligger og purker, og jeg venter på at dagen skal starte. Planen for dagen er en tur opp i Empire State Building og en handletur i 34th ST. med Macy's og www.bhphotovideo.com.


Nå er klokka blitt 0715 her. Så da skal jeg straks stå opp her. Håper dere hjemme koser dere med juleforberedelsene. Skriv gjerne en hilsen/kommentar her :-)

Så skal jeg og/eller Kristina prøve skrive og legge ut flere bilder her i kveld.


smiley

  • Comments(5)//blog.aasmundsen.org/#post90

Bakemester SNIPP :-)

Familien AasmundsenPosted by Odd Erik Aasmundsen Thu, September 23, 2010 22:07:29
I dag ville Mads bake boller. Han fikk bittelitt veiledning, men ordnet alt selv.Heldigvis har vi kjøkkenmaskin som gjør tyngste del av jobben smileyMens bollene stod til heving laget Mads seg kakao med krem, som han koset seg veldig med.


Det ble boller uten noe i og noen med melkesjokolade. Bollene ble kjempe store, og dem gikk ned på høykant. Også ble det lagt inn bestilling på boller i nista til i morgen. Det må jo selvfølgelig flinke gutten til pappa få smiley

  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post77
Next »