Familien Aasmundsen's blogg

Familien Aasmundsen's blogg

Velkommen til vårt lille hjørne på nettet :-)

Her vil vi prøve å holde venner og familie oppdatert om livet i Trondheim med bilder og tekst.

Så mange inntrykk

FerieturerPosted by Odd Erik Aasmundsen Thu, December 16, 2010 13:23:40
På vei inn til landing fikk vi se Manhattan, Empire State building og Frihetsgudinnen, som forresten så knøttliten ut. Men det som fasinerte meg mest ved landingen var motorveien vi så. Jeg har aldri sett så mange amerikanske trailere før, fikk jo nesten litt "Smokey and the Bandit" følelse her.


Vi landet forøvrig også en og en halv time tidligere enn det vi skulle pga medvind! Som visstnok var ny rekord. På vei inn til New York tok vi en Shuttle. Det var en minibuss som leverte til forskjellige hoteller i byen. Men herregud for en kjøretur! Bånn gass, på kryss og tvers av filer, tuting og sniking. Og etter å ha kjørt på motorvei her borte så kan jeg nesten ikke klage på veistandarden hjemme i Norge. Det ble sykt "bumpy ride".


På hotellet stod det to karer klar til å ta med koffertene våre inn på rommet vårt. Litt overraskende der og da. Jeg hadde jo ikke funnet ut av hvor mye en burde tipse.... Hehe. Men han så nå fornøyd ut.

Det første vi gjorde var å gå på en matbutikk rundt hjørnet. Det var jo så sykt mye vi hadde lyst til å smake på. Så vi hamstret litt så vi kunne ha litt mat og snacks liggende på hotellet.


Etter handleturen gikk vi en tur til Rockefeller center for å se på den norske grana. Det var helt rått. Jeg bare digger jul i NY. Alt er stort og voldsomt. Lys showet var også en super opplevelse. Jeg gleder meg allerede sykt til neste dag.


Hotellrommet var iskaldt da vi skulle legge oss. Så da skrudde Odd Erik opp varmen. Men fy pokker å varmt det ble i natt!!!! Ble tropenatt i NY i desember! Så klokka 0600 måtte jeg bare stå opp for å ta en kald dusj. Så nå ligger jeg her og titter litt på TV og skriver litt her mens Kristina ligger og purker, og jeg venter på at dagen skal starte. Planen for dagen er en tur opp i Empire State Building og en handletur i 34th ST. med Macy's og www.bhphotovideo.com.


Nå er klokka blitt 0715 her. Så da skal jeg straks stå opp her. Håper dere hjemme koser dere med juleforberedelsene. Skriv gjerne en hilsen/kommentar her :-)

Så skal jeg og/eller Kristina prøve skrive og legge ut flere bilder her i kveld.


smiley

  • Comments(5)//blog.aasmundsen.org/#post90