Familien Aasmundsen's blogg

Familien Aasmundsen's blogg

Velkommen til vårt lille hjørne på nettet :-)

Her vil vi prøve å holde venner og familie oppdatert om livet i Trondheim med bilder og tekst.

Tiden flyr!

Familien AasmundsenPosted by Kristina Sun, February 05, 2012 14:48:14

Da har det søren meg blitt februar! Jeg satte meg ned nå for og prøve å oppdatere hjemmesiden litt, med blant annet bilder fra 2011. Men jeg bare ga opp, for jeg aner ikke hvor bildene er! Jeg fant noen få fra halloween, og noen fra julen. Men hvor er de andre? Har vi i heletatt tatt bilder?!

Gutta har vært i Egypt en uke nå og de kommer hjem i morgen kveld :-)

Odd Erik jobber å står på. I helgen ble han beordret på natt istedenfor kveldsvakt.. Men jeg tror jeg blir mer satt ut av det enn han (autistiske trekk??).

Januar for min del har gått bort i forkjølelse. Jeg har begynt å jobbe i barnehage igjen, og er på uke 3 med hoste og snørr nå, med små innslag av feber innimellom. Det kjekke er at jeg har blitt vikar i SIT-barnehagene, så jeg har jo den korteste veien til jobb noensinne ;-) Jeg skriver også bacheloroppgave for tiden, og har hittil to(!) hele sider! Jeg vet akkurat hva jeg skal skrive, det er bare ett ork å sette seg ned med det. Det er jo så mye morsommere å sy! Jeg har gitt meg selv synekt før jeg har skrevet en side (unntak på helg...), så da burde det gå litt framover :-)

Ellers venter vi på fotografbildene fra bryllupet, de burde være på vei i posten hvert øyeblikk :-)


  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post108