Familien Aasmundsen's blogg

Familien Aasmundsen's blogg

Velkommen til vårt lille hjørne på nettet :-)

Her vil vi prøve å holde venner og familie oppdatert om livet i Trondheim med bilder og tekst.

På tide kanskje?

FerieturerPosted by Kristina Wed, March 30, 2011 13:16:35

  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post97

Hei og hopp!

FerieturerPosted by Kristina Tue, December 21, 2010 22:31:26

På grunn av elendig nett på hotellet vi bodde på ble det ikke så mange oppdateringene her... smiley Vi får se om vi får opp en egen nettside med bilder i løpet av jula!

American museum of natural history

Og da var det viktigste sett på og tatt bilde av, resten var gørr kjedelig, det er jo ett museum... smiley

  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post92

Dag 2 :-)

FerieturerPosted by Kristina Fri, December 17, 2010 13:24:20

Frokosten:

Jepp jepp, greide nesten ikke å spise halve engang! Så tror nok det holder at vi kjøper en og deler den neste gang smiley

Da vi hadde dusjet satte vi nesen mot empire state building

Ellers har vi blitt mer vante med trafikklysene. Alt her er jo kaos. Men systemet er jo likt det vi har hjemme når vi først studerer det litt. Mann betyr gå, rød hand betyr stopp. Enkelt? Neida... For på samme måte som hjemme kan det komme biler som skal inn i gaten du går over når du har grønn mann, men her kjører de mye fortere! Så selv om det vi har grønn mann, så ser vi ett par ekstra ganger til sidene først! smiley

På veien gikk vi innom grand central terminal:

New York public library:

Og det bildet ville ikke komme opp nei, nettet her på hotellet er helt elendig... Får prøve igjen senere, henger veldig etter med bildene her nå!!

Empire State Building:

Macy's:

9 etasjer med alt mulig.. Og jeg fant meg EN genser og litt undertøy, haha smileySkal love dere at vi begge var drittleie på slutten!

I 9ende etasje fant Odd Erik julepynt..

Time Square:

Times Square gikk vi oss på helt tilfeldig på vei hjem fra Macys smiley

smiley

  • Comments(1)//blog.aasmundsen.org/#post91

Så mange inntrykk

FerieturerPosted by Odd Erik Aasmundsen Thu, December 16, 2010 13:23:40
På vei inn til landing fikk vi se Manhattan, Empire State building og Frihetsgudinnen, som forresten så knøttliten ut. Men det som fasinerte meg mest ved landingen var motorveien vi så. Jeg har aldri sett så mange amerikanske trailere før, fikk jo nesten litt "Smokey and the Bandit" følelse her.


Vi landet forøvrig også en og en halv time tidligere enn det vi skulle pga medvind! Som visstnok var ny rekord. På vei inn til New York tok vi en Shuttle. Det var en minibuss som leverte til forskjellige hoteller i byen. Men herregud for en kjøretur! Bånn gass, på kryss og tvers av filer, tuting og sniking. Og etter å ha kjørt på motorvei her borte så kan jeg nesten ikke klage på veistandarden hjemme i Norge. Det ble sykt "bumpy ride".


På hotellet stod det to karer klar til å ta med koffertene våre inn på rommet vårt. Litt overraskende der og da. Jeg hadde jo ikke funnet ut av hvor mye en burde tipse.... Hehe. Men han så nå fornøyd ut.

Det første vi gjorde var å gå på en matbutikk rundt hjørnet. Det var jo så sykt mye vi hadde lyst til å smake på. Så vi hamstret litt så vi kunne ha litt mat og snacks liggende på hotellet.


Etter handleturen gikk vi en tur til Rockefeller center for å se på den norske grana. Det var helt rått. Jeg bare digger jul i NY. Alt er stort og voldsomt. Lys showet var også en super opplevelse. Jeg gleder meg allerede sykt til neste dag.


Hotellrommet var iskaldt da vi skulle legge oss. Så da skrudde Odd Erik opp varmen. Men fy pokker å varmt det ble i natt!!!! Ble tropenatt i NY i desember! Så klokka 0600 måtte jeg bare stå opp for å ta en kald dusj. Så nå ligger jeg her og titter litt på TV og skriver litt her mens Kristina ligger og purker, og jeg venter på at dagen skal starte. Planen for dagen er en tur opp i Empire State Building og en handletur i 34th ST. med Macy's og www.bhphotovideo.com.


Nå er klokka blitt 0715 her. Så da skal jeg straks stå opp her. Håper dere hjemme koser dere med juleforberedelsene. Skriv gjerne en hilsen/kommentar her :-)

Så skal jeg og/eller Kristina prøve skrive og legge ut flere bilder her i kveld.


smiley

  • Comments(5)//blog.aasmundsen.org/#post90

Første dag i New York! :D

FerieturerPosted by Kristina Thu, December 16, 2010 02:53:26

Søvn ble det ikke noe særlig av i natt.. Skulle liksom legge oss tidlig siden vi skulle opp så tidlig. Og jeg la meg faktisk litt over 21 om jeg ikke husker heeelt feil, og Odd Erik kom ikke så lenge etterpå. Men da klokken nærmet seg 01 og vi fortsatt ikke hadde sovnet skikkelig ga Odd Erik opp og sto opp. Jeg tenkte å prøve litt til, men da begynte jo selvfølgelig gutten i leiligheten under oss å gråte, så da sto jeg likegreit opp jeg og.

Flyet gikk til københavn kl 06, og i københavn kjedet vi egentlig vettet av oss. Det var jo mange butikker å se, men ikke noe spesielt billig å skryte av. En stund der angret vi veldig på at vi ikke valgte ett fly med kortere mellomlanding smiley Vi kom oss videre rundt 12.20, og Odd Erik var veldig skuffet over størrelsen på colaboksene på flyet!

Sliter litt med nettet her, så greide plutselig ikke å laste opp flere bilder smiley

Skal prøve igjen i morgen, har mange bilder å vise, for vi dro jo selvfølgelig ut med en gang vi hadde lagt fra oss sakene på hotellet! smiley

Nå er det iallefall natta her, selv om klokken "bare" er 21.06! Greide ikke å sove skikkelig på flyet, så har vel mer eller mindre vært våken i ett døgn nå. Til kveldsmat ble det taco fra tacobell! Hihi

  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post89

Under to dager igjen....

FerieturerPosted by Kristina Mon, December 13, 2010 19:24:50
til vi reiser til New York!!! smileysmileysmiley

  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post88