Familien Aasmundsen's blogg

Familien Aasmundsen's blogg

Velkommen til vårt lille hjørne på nettet :-)

Her vil vi prøve å holde venner og familie oppdatert om livet i Trondheim med bilder og tekst.

Sommeren er over..

Familien HansteenPosted by Linda Aasmundsen Fri, August 15, 2008 11:49:30

Ja nå er sommeren over. I hvertfall så er FERIEN over for oss alle fire.

Nikolai startet på skolen på onsdag. De hadde bare en kort dag første dagen. Så den gikk SÅ bra! :) Han har vært litt sur for at de i porsgrunn har begynt på skolen så tidlig i år, mens andre fremdeles har skolefri: Skikkelig urettferdig !!!!!!!!

Elias er tilbake i barnehagen og har det helt topp der. Han trives godt og har ikke villet hjem de siste dagene. Han er i oktober TO år.. skal si de årene har gått.. og blir jo helt svimmel når jeg tenker på hvor stor Nikolai har blitt... TI år...?!?!??! Ikke lenge før han er konfirmant!!!!! Jaja, sånn er jo livet.. tiden går den, slik den faktisk skal gjøre :)

Willy er tilbake på jobb, og jeg med. Hverdagen blir spist opp av jobb, også er det hus og unger på planen etterpå. Willy jobber mye ute i hagen for tiden, mens jeg forsøker å holde tritt her inne i huset (noe som ikke alltid går like bra ;) ).

Selv så er jeg så rar at jeg synes det nå er DEILIG at det er høst. Regnet og vinden, og kjøligere luft, er nydelig. Ikke mange som er enige med meg der, men de om det.

Ønsker alle en god høst jeg. Håper at alle har ladet batterier i sommer og har masse å gi, og mye å gå på.

Klemmer fra Linda

  • Comments(0)//blog.aasmundsen.org/#post48

fam Aasmundsen-torskog-hansteen

Familien HansteenPosted by Linda Aasmundsen Sun, April 27, 2008 14:09:01

Jepp!!!!

Da er jeg/vi inne!!!!! Veldig greit å kunne skrive litt på siden dere har, om ting som skjer hjemme hos oss også. Vår hjemme side er det jo ikke mye liv i for tiden, så da får vi bruke din i steden :)

Snakket nettopp med deg på msn, og der er du jammen fornøyd med dagens middag! RIBBE!!! MEDISTERKAKER!!! JULEBRUS!!!!! var ordene fra deg :) . Det høres deilig ut. Willy sa; "det er sommer nå da!" :D bare "litt" misunnelig :)

I dag er siste dagene mamma er hos dere. Håper dere får en siste strålende dag sammen. Hilse mamma og guttene fra alle oss her i porsgrunn :)

Klem fra Linda

  • Comments(1)//blog.aasmundsen.org/#post6